Първият ден от ноември ще е топъл и слънчев

Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°
2
Първият ден от ноември ще е топъл и слънчев
Снимка: Pixabay

През следващото денонощие над равнинната част от страната ще се задържи с ниска слоеста облачност или мъгла и на отделни места, главно в източните райони ще преръмява. През нощта над планинските райони ще преобладава ясно, а през деня - предимно слънчево време. През нощта ще духа слаб, а утре до умерен вятър от изток-югоизток.

Минималните температури ще са от около минус 1° на места в Югозападна България до  8°-12° на изток. Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°. Привечер и през нощта срещу вторник над Западна и Централна България видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява.
 
Над Черноморието ще преобладава облачно, преди обяд и мъгливо време. На места ще преръмява. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в ниските части ще е мъгливо. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от южната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра - около 5°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първият ден от ноември ще е топъл и слънчев, ама само в София. София не е България! Бянкянския добре ви е промил мозъците - щом в София се живее добре, значи в цяла България се живее добре. Щом в София е слънчево, значи в цяла България е слънчево.
1
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Да бяха само мечките добре. Народе събуди се! Лъжат те, грабят те, насилват те... не спете хора...